placeholder-Images-Oxymaven

Minu koduklubi on Korrus3, see võit Leo Kreinini mälestusvõistlus…

Minu koduklubi on Korrus3, see võit Leo Kreinini mälestusvõistlustel on minu hetke parim tulemus Eestis! Väärt võidud ja head matšid sain!

Minu salarelv on ema, Kati Plaser, kellega tegin enne võistluseid 2 treeningmatši. Esimese võitsin 22:0, teise 16:0. Tänu emale saan juba naiste klassis, kadettide vanusegrupis, tulemuslikult maadelda. Tänan oma treenereid ja toetajaid!

Soovid jälgida minu tegemisi, palun pane mu FB lehele LIKE!
https://m.facebook.com/MaarjaPlaser

Korrus3 Training CAMP

#trainingforolympics
#freestyle #girlpower #fun #amazingresult #terveeesti #anybodycanwrestle #loveyoursport #naistemaadlus #vabamaadlus


Minu koduklubi on Korrus3 , see võit Leo Kreinini mälestusvõistlustel on minu hetke parim tulemus Eestis! Väärt võidud ja head matšid sain!

Minu salarelv on ema, Kati Plaser, kellega tegin enne võistluseid 2 treeningmatši. Esimese võitsin 22:0, teise 16:0. Tänu emale saan juba naiste klassis, kadettide vanusegrupis, tulemuslikult maadelda. Tänan oma treenereid ja toetajaid!

Soovid jälgida minu tegemisi, palun pane mu FB lehele LIKE!
https://m.facebook.com/MaarjaPlaser
Tüdrukute Trennid Tallinnas
Korrus3 Training CAMP
Maarja Plaser
#trainingforolympics
#freestyle #girlpower #fun #amazingresult #terveeesti #anybodycanwrestle

Vaata FB postitust siit